Activitats especials

LA FESTA MAJOR 16-17

Nit de Contes a l'escola
El divendres 12 de maig vam fer la nostra primera nit a l'escola, una nit màgica plena de contes i històries amb uns convidats molt especials. Ho voleu veure?
Setmana Cultural: ELS AVIS
Aquest curs, la setmana cultural de l'escola ha estat dedicada a unes persones molt especials, els nostres AVIS i ÀVIES.
Tenim moltes ganes de compartir amb vosaltres alguns dels moments que hem viscut amb ells al llarg d'aquests dies. Moltes gràcies avis i àvies!

Sin título - Kizoa Editar Videos - Movie MakerFira matemàtica

Ja fa uns quants cursos que a l'escola rebem la visita d'una colla d'estudiants de la Universitat de Girona, encapçalats pel professor de didàctica de la matemàtica Àngel Alsina. Ens preparen unes activitats molt ben pensades amb uns materials molt vistosos i que ajuden als nostres nens i nenes de P3-P4 i P5-1r a entendre i assimilar conceptes molts conceptes matemàtics propis de l'edat.
Ens ho hem passat pipa i ja esperem la seva visita pel curs vinent.

Una delegació d'Annexa TV va visitar la fira i va poder fer algunes preguntes a l'Àngel. A continuació podreu veure un vídeo resum de tot plegat.
El divendres 28 d'octubre, els nens i nenes de l'aula de l'ESBART hem començat a treballar l'hort amb l'avi Joan i els companys de 6è.

El divendres 21 d'octubre, els nens i nenes de l'aula del CORREFOC hem començat a treballar l'hort amb els companys de 6è


El divendres 14 d'octubre, els nens i nenes de la CERCAVILA hem començat a treballar l'hort amb l'avi Joan i els companys de 6è


El divendres 7 d'octubre, els nens i nenes de l'aula dels CASTELLERS hem començat a treballar l'hort amb els companys de 6è


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada