Sortides i excursions

LA FESTA MAJOR 16-17

VISITEM ELS MARRECS DE SALT
El dimecres 5 de març vam poder visitar el local on el grup de Castellers -Marrecs de Salt- assagen.
Va ser tota una aventura, durant una tarda ens vam convertir tots en castellers i castelleres. Quina experiència tant emocionant que hem viscut. Gràcies Marrecs de Salt!


Marrecs de Salt - Kizoa Editar Videos - Movie Maker


GEGANTS I CAPGROSSOS DE GIRONA: LA FAL·LERA GIRONINA
Estem tan immersos en el projecte de la Festa Major que hem tingut la sort de poder visitar el local on la Fal·lera Gironina guarden els gegants i capgrossos de Girona. Ens van explicar la història de cada un d'ells i vam ser geganters per un dia.


Visitem la Fal·lera Gironina - Kizoa Editar Videos - Movie Maker


 TALLER VENTURA HOSTA
Hem fet una visita al taller Ventura Hosta, on la Neus i més professionals reparen i construeixen molts dels gegants i capgrossos de Catalunya. Ens han explicat la tècnica que fan servir, com els construeixen i n'hem pogut veure molts!MUSEU DALÍ
Aquest segon trimestre, a la capsa d'art coneixerem l'artista català Salvador Dalí, per aquest motiu vam fer una sortida per visitar el Museu Dali a Figueres. Vam quedar sorpresos i meravellats, quantes obres d'art, va ser una sortida molt motivadora per començar a conèixer l'artista!El divendres dia 4 de novembre vam fer la nostra primera sortida de cicle plegats,.... si teniu ganes de saber com va anar aquí teniu algunes imatges!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada